Bijzondere artiesten boeken voor jouw feestje!

BDe juiste artiesten vinden voor jouw event is zo makkelijk nog niet! Ben jij op zoek naar een artiest die jou een onvergetelijk feest zal bezorgen? Zo’n feest waar weken achteraf nog gesproken wordt over die geweldige muziek en leuke sfeer van het feestje? Dan ben je bij Plugify aan het juiste adres! Op Plugify kun je de meest unieke artiesten boeken die Nederland te bieden heeft. En geen zorgen, wij hebben de meest bijzondere artiesten en acts alvast voor je op een rij gezet!

Draai je eigen plaatjes met DJ Vintage Vinyl
Wil jij interactie met jouw publiek en zorgen dat gasten eigen inbreng kunnen geven aan jouw event? Dan is Vintage Vinyl de DJ die je moet boeken! Vintage Vinyl draait de rollen om, doordat gasten zelf hun plaatje mogen uitzoeken die ter plekken gedraaid zullen worden op het feestje. Ja je leest het goed, het gaat hier echt om ouderwetse LP’s! De sfeer van het event wordt dus samen gecreëerd met het publiek, hoe leuk is dat?! De gasten hebben keuze uit ruim 5000 plaatjes van 70’s, 80’s en 90’s muziek, jazz, disco, soul retro en nog veel meer.

Meezingen en swingen met Pumpin Piaono’s
Denk je aan dansen? Denk je aan meezingen? Denk je aan interactie en feest? Dan denk je aan de Pumpin Piano’s. Pumpin Piaono´s zorgt voor een spectaculaire interactieve piano show samen met het publiek. In de zaal liggen briefjes met pennen waar iedereen hun favoriete nummers kan opschrijven die worden gespeeld door de band. Bekende hits en meezingers als Rood van Marco Borsato, Sexy als ik dans van Nielson en Wannabe van de Spicegirls. Alles is mogelijk en aan te vragen! De mannen van Pumpin Piano’s zorgen gegarandeerd voor gezelligheid en een avond die niet snel vergeten zal worden.

Ben je ondertussen al nieuwsgierig geworden? Via Pugify kun je al deze artiesten boeken in een paar eenvoudige stappen.

Acapella champs de Fruity Island Boys
Instrumenten zijn niet altijd nodig om een feest tot een succes te maken! Fruity Island Boys zijn hier het perfecte voorbeeld van. Deze groep zangers is een acapella kwartet dat de klassieke close-harmony klanken van de late 19e eeuw een nieuw leven inblazen. Hun repertoire varieert van swingende covers van Elvis Presley tot zachte ballads, tot muziek bekend van Disney-films. Ben je op zoek naar een act om je publiek te verassen? Deze vier jongens zorgen zeer zeker voor een avond vol plezier en entertainment. Check hun artiestenpagina op Plugify om alvast in de mood te komen.

Live Meditatie artiesten boeken
Vergeet de apps die je gebruikt bij meditatiesessies. The Wong Janice komt aan huis met haar cello en speelt livemuziek tijdens het mediteren. Janice creëert cello soundtracks voor verschillende sessies om verschillende gemoedstoestanden en emoties aan te pakken. Organiseer jij een yoga of mindfulness event, of heb je simpelweg behoefte aan wat meer stress relief, dan kan Janice hier een mooie bijdrage aan leveren met haar muziek.

De magische muziek van Nemea en haar handpan
Ben je van plan om een workshop, tentoonstelling of evenement te organiseren waar kunst, creativiteit en mindfulness centraal staan? Dan is Nemea de artiest waar je naar op zoek bent! Nemea is een passievolle instrumentaliste die unieke klanken creëert met haar handpan.

De sound van een handpan zorgt voor een rustgevende en fantasierijke sfeer voor je event. Als je dus op zoek bent naar kunstzinnigheid in combinatie met mystieke klanken, dan is het zeker de moeite waard om Nemea te laten spelen voor jouw gasten.

Breng Italië hier met de zingende ijscoman
Met zijn mobiele ijsbak gevuld met Italiaans ijs, gezongen Italiaanse aria’s en veel humor, trakteert Luciano Gelati zijn publiek op een flinke dosis Mediteraanse sentimenten. Geschikt voor een verjaardag op een zomerse dag, of ter afsluiting van een intiem diner met familie en vrienden. Als jij jouw feestje een lekkere boost wil geven, dan zal deze Italiaanse zanger je publiek gegarandeerd verrassen en opvrolijken.

Terug in de tijd met Elvis Presley

Misschien heb je hier nog niet aan gedacht maar tribute artiesten boeken voor je feestje is ook een optie! Even terug in de tijd en genieten van de beste nummers van Elvis zoals Jailhouse Rock, Green grass of home en In the ghetto? Dat kan met muzikaal talent Erik el Presley, die al jaren met zijn gitaar live muziek bezorgd van Elvis Presley. Stel een setlist met je favoriete nummers van Elvis samen en geniet samen met je publiek van deze muzikale act.

Is Elvis niet helemaal jouw ding maar ben je helemaal weg van Marcelino Wunderlich of Andre Hazes? Deze tribute zangers zijn ook te boeken op Plugify en zijn te vinden onder de namen:
-Marcelino lookalike
-Nico zingt Hazes

Nog meer inspiratie nodig?
Staat jouw topper hier niet tussen? Neem vooral een kijkje op Plugify en vind jouw favoriete artiest binnen no time!