Dixit online kopen? Een leuk idee voor volwassenen én kinderen

Besluit jij om Dixit online kopen? Daar zul je geen spijt van krijgen! Dit spel staat garant voor vermaak en een onderling gevoel van verbondenheid. Bovendien doet het een beroep op je creativiteit en fantasie. Sinds zijn lancering is Dixit onverminderd populair onder de ware spelliefhebbers. Het brede publiek is er iets minder bekend mee. Des te leuker om je visite ermee te verrassen! Het spel is geschikt voor een spelersaantal van drie tot acht personen en kan door kinderen vanaf acht jaar worden gespeeld. Het bordspel behoort tot de categorie familiespellen. 

Dixit online kopen om creativiteit en verbeelding te stimuleren

Dit familiespel speel je met geïllustreerde speelkaarten. Iedere speler houdt zes kaarten, waarop mysterieuze tekeningen zijn afgebeeld, in zijn hand. Ben je aan de beurt? Dan kies je een van je kaarten, om deze vervolgens te omschrijven. Zingen, rijmen, neuriën en geluiden of gebaren maken zijn ook toegestaan. Je hints mogen niet te moeilijk, maar ook zeker niet te makkelijk zijn. 

Ben je klaar met je beschrijving? Dan kiezen de andere spelers uit hun hand een kaart die volgens hen het beste past bij wat jij zojuist hebt gezegd of op een andere manier hebt overgebracht. Die kaarten worden met jouw oorspronkelijke kaart geschud. De spelers moeten vervolgens raden wat de oorspronkelijke kaart is. Het is belangrijk dat ze zich niet laten misleiden door de kaarten van de rest van de spelers. Er wordt een flink beroep gedaan op je creativiteit!

De belangrijkste pluspunten van het spel

Ga je Dixit online kopen, dan kun je rekenen op heel wat uurtjes speelplezier. Een prettig bijkomend voordeel van het gezelschapsspel is bovendien dat er maar weinig regels aan verbonden zijn. Je hoeft dus geen ellenlange instructies te lezen, maar kunt vlot aan de slag. Ook kinderen begrijpen het zo goed. Daarnaast is het spel herspeelbaar. Waar je op sommige spellen vrij gauw uitgekeken kunt raken, zorgt het gebruik van fantasie ervoor dat deze nooit gaat vervelen. Besluit je Dixit online te kopen, dan zul je daar tijden plezier van hebben. 

Bij Dixit online kopen ontvang je kaarten, konijnen en stem fiches

Wanneer je na het online kopen van Dixit het spel thuis ontvangt, tref je in de doos 84 kaarten, 8 houten konijnen, 8 stem fiches en de handleiding met spelregels aan. Voorheen bevatte dit spel minder inhoud, omdat het in eerste instantie met maximaal zes personen kon worden gespeeld. Daar is door de makers verandering in gebracht. De houten konijnen verplaats je op het spelbord aan de hand van de spelscores. 

Jouw nieuwe lievelingsspel razendsnel thuisbezorgd

De beste plek om Dixit online kopen? Dat is ongetwijfeld Het Spellenhuis, dé specialist op het gebied van kaart- en bordspellen. Behalve een uitgebreide webshop heeft het ook twee fysieke winkels inclusief bordspellen cafés. Het hier online kopen van Dixit heeft een belangrijk voordeel: het spel is altijd direct op voorraad en kan dus razendsnel bij jou worden thuisbezorgd. 

Voor de leukste bordspellen shop je natuurlijk online!