Hoe kies je de beste speeddating evenement in Amsterdam

Dus je hebt besloten dat je speed dating een kans gaat geven. Goed begin! Speed dating is een geweldige manier om interessante singles te ontmoeten en in contact te komen met mensen aan wie je anders misschien niet zou zijn voorgesteld. Deze evenementen kunnen leiden tot serieuze relaties en blijvende liefde!

Speed dating evenement, singles ontmoeten elkaar in een lokale locatie en hebben 8 minuten pre dating om een match te vinden. Een leuke manier om single mannen of single vrouwen te ontmoeten.

Maar hoe kiest u de beste speed dating service voor u? Met zo veel om uit te kiezen, hoe kunt u er zeker van degene die je kiest is de beste? Hier is onze handige gids voor het kiezen van de juiste speed dating service.

Hoe meer, hoe beter

Als het er op aan komt, gaat het bij speed dating om aantallen. Je ontmoet een bepaald aantal mensen, en je krijgt een bepaald aantal minuten de tijd om ze te leren kennen en te peilen of er een echte connectie is. Dus hoe kun je deze aantallen in je voordeel laten werken?

Tip: Speeddaten Amsterdam

Het eerste wat je moet doen is kijken hoeveel mensen er aanwezig zullen zijn. Als je naar een speed dating evenement gaat waar vijftig mannen en vijftig vrouwen aanwezig zullen zijn, is de kans groot dat je ongeveer twee minuten hebt op het absolute maximum om hen te leren kennen – en dat komt neer op meer dan negentig minuten non-stop speed dating, wat vermoeiend kan zijn!

Een man en een vrouw hebben een match gevonden, ze hebben een gesprek na The Fun Singles Speed dating evenement. Ze hebben beiden online dating geprobeerd en nu zijn ze geïnteresseerd in offline dating.

Als je deelneemt aan een speed dating evenement waar er tien mannen en tien vrouwen zijn, heb je ruim de tijd om elke persoon te leren kennen. Je kunt je tijd nemen, je zult je niet onder zoveel druk voelen om indruk te maken – je kunt je meer als jezelf gedragen, in plaats van een versnelde versie die ervoor probeert te zorgen dat je opvalt in de menigte.

Grotere speed dating evenementen laten het misschien lijken alsof je meer krijgt voor je geld – maar wat je echt krijgt is een gehaaste introductie en geen tijd om mensen te leren kennen. The Fun Singles laat de cijfers voor je werken door kleinere, intiemere evenementen aan te bieden en je minder in rekening te brengen dan elke andere speed dating service.

Wordt de ruimte van het evenement gedeeld?

Controleer van tevoren of je de ruimte deelt met het algemene publiek. Als het een gedeeld evenement is, kan je je een beetje blootgesteld voelen, en het geheel zal een minder privé sfeer hebben. Als je een privéruimte hebt die aan het evenement is gewijd, is de kans groter dat je je kunt ontspannen en jezelf kunt zijn.

Een privé bar voor singles evenementen waar singles elkaar ontmoeten om een leuke tijd te hebben en een match te vinden.

Wat is inbegrepen?

Veel speed dating evenementen hebben speciale aanbiedingen voor degenen die aanwezig zijn – of het nu een gratis drank voucher is, een selectie van snacks, een kleine inleidende sessie om je in de stemming te brengen, of zelfs een gratis rit naar huis met een taxidienst. Sommige speed dating diensten bieden zelfs een kortingscode om u aan te moedigen om verdere sessies bij te wonen in de toekomst. Zorg ervoor dat u opfrissen over deze extra’s voordat u kiest!

Uitgelicht: Speeddate Amsterdam

Vraag een aanbeveling

Vraag rond uw groep van vrienden of collega’s en zien of iemand heeft deelgenomen aan een speed dating evenement met die bepaalde provider, of op die bepaalde bar. U kunt ook op zoek gaan naar aanbevelingen van degenen die je kent zijn geweest speed dating – zij kunnen in staat zijn om je haak met een verborgen juweeltje dat je nog niet hebt gevonden in je eigen onderzoek.

Tags: