Lippen om te zoenen met lip fillers

Voel je je onzeker over je kleine lippen of vind je de verhouding tussen je onder- en je bovenlip niet kloppen? Met behulp van lip fillers wordt het volume en of de vorm van je lippen aangepast. Als je ouder wordt, verliest je huid volume en verslapt de huid. Ook het volume in je lippen neemt af. Door lip fillers in je lippen te plaatsen wordt dit volumeverlies mooi weggewerkt. Je lippen zien er meteen voller en frisser uit. Ook de fijne rimpeltjes om je mond kunnen subtiel weggewerkt worden met fillers.

De voordelen van lip fillers

Fillers bevatten een zuur dat van nature aanwezig is in je huid. Dit hyarulonzuur zorgt voor elasticiteit en stevigheid. Door een kleine hoeveelheid van dit zuur in te brengen worden je lippen voller en krijgen meer volume. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof en irriteert daarom niet. Je lichaam breekt de stof zelf af en daarom zijn fillers tijdelijk. Het plaatsen van de fillers doet geen pijn en het resultaat zie je snel. De behandeling zelf duurt niet meer dan een kwartier. Het optimale resultaat is al na drie dagen zichtbaar. Probeer zon in de eerste week te vermijden, want dit heeft een nadelige invloed op het effect van de lip fillers.

Nog meer mogelijkheden met fillers

Naast het opvullen van je lippen zijn er nog veel meer mogelijkheden met fillers. Fillers kunnen zorgen voor extra volume bij je jukbeenderen of de holtes rond je ogen. Ook als je wangen ingevallen zijn, kan je deze met fillers laten opvullen. Rimpels rond je ogen en je mond werkt de arts met fillers weg. Lijnen rond je neus en je mond worden gladgestreken. Vind je je gezicht niet helemaal in balans? Met behulp van fillers wordt je gezicht meer symmetrisch. Ook littekens van bijvoorbeeld acné, kunnen met fillers weggewerkt worden. Fillers geven je meer zelfvertrouwen en laten je stralen. Twijfel niet en zet de stap naar de cosmetische kliniek.