Plisségordijnen op maat: geen raam is te gek

Als er één gordijnsoort is dat zich gemakkelijk aanpast, dan zijn het plisségordijnen op maat wel. Niet alleen hebben ze een tijdloos uiterlijk en passen ze dus eigenlijk in elk interieur, ze zijn ook geschikt voor elk raam, of die nu rond, rechthoekig, vierkant of driehoekig is. Plisségordijnen zijn te krijgen in een verscheidenheid aan kleuren en uitvoeringen en hebben een aantal belangrijke voordelen waarvan jij profiteert. En als je je plisségordijnen op maat koopt, dan zal je online de beste prijzen tegenkomen.

Plisségordijnen op maat online bestellen

Ook maatwerk kan online worden besteld en plisségordijnen zijn daarop geen uitzondering. Het belangrijkste voordeel van online winkelen is dat je grote kortingen krijgt. Plisségordijnen lenen zich hier erg goed voor, omdat je ze gemakkelijk zelf opmeet en ophangt. Een webwinkel die deze diensten niet aanbiedt kan de prijzen nog verder naar beneden doen. Plisségordijnen op maat zijn online soms wel 70% goedkoper dan in de winkel en als je de kwaliteit controleert zal je daar niets te kort komen. Voor het opmeten en ophangen van plisségordijnen hoef je geen klusser te zijn. Je krijgt duidelijke instructies en er is gekozen voor een simpele methode die iedereen kan toepassen.

Het kenmerk van plisségordijnen

Je herkent plisségordijnen aan het top down bottom up systeem. Dit is het grootste voordeel van dit type gordijn en ook de reden waarom je plisségordijnen op maat kunt bestellen voor praktisch elk raam. Je kunt het plisségordijnen zien als een rolgordijn die op een zigzag wijze is gevouwen. Aan de zijkant zie je een honingraad. In plaats van dat je het gordijn van boven naar beneden rolt om hem te bedienen, kun je een plisségordijn zowel aan de onderkant als aan de bovenkant op en neer schuiven. Je creëert dus een band stof waarmee je zon en inkijk blokkeert exact waar dat nodig is en op de ander plekken je uitzicht behoudt.

Een groot aantal mogelijkheden

Plisségordijnen op maat zijn te krijgen in een groot aantal uitvoeringen. Omdat je op maat bestelt zijn alle kleurencombinaties mogelijk en alle afmetingen. Er is geen raam te gek voor plisségordijnen en deze veelzijdigheid heeft al veel interesse getrokken. Je kunt ook kiezen voor plisségordijnen met een blinderende stof die het licht volledig tegenhouden. Dat betekent dat je ze ook in je slaapkamer op kunt hangen en zelf kunt bepalen hoe licht of hoe donker de kamer moet worden. Plisségordijnen op maat zijn geschikt voor elk interieur, voor elke kamer en voor elk raam. Dat maakt het mogelijk het meest veelzijdige gordijn van dit moment.

Plisségordijnen kopen

Het is dus wel duidelijk dat plisségordijnen op maat een uitstekende keuze zijn in een groot aantal situaties. Daarom is het tijd om een goede webwinkel te vinden en daar je bestelling te plaatsen. Je hebt je plisségordijnen dan binnen de kortste keren in huis en snel opgehangen. Vanaf dat moment profiteer jij ook van alle voordelen van dit zeer veelzijdige gordijn.

Niet alleen Plisségordijnen op maat, maar ook shutters op maat koop je bij Doe Het Budget!